Våra tjänster

Våra TJÄNSTER

Faktura ikon
Fakturera med oss – enkelt, tryggt, komplett.
Bli anställd av Bolaget NQAC / Jobbamera.se, egenanställd, eller timanställd, eller projektanställd. Ni arbetar under ert egna namn, eller väljer ett arbetsnamn. Utför uppdrag, logga in på sidan. Skriv ett faktura underlag, så skickar vi ut fakturan. När fakturan är betald, kommer pengarna in på kontot ni har hos oss. Då kan ni få betalt för utlägg ni kan ha haft i samband med uppdraget, ni kan ta ut lön. Eller spara en del pengar inför kommande jobb, utlägg. Vi ser till att betala, sociala avgifter, skatt, basförsäkring, pappersarbete. Så ni endast behöver tänka på jobba, så sköter vi det administrativa delen. Vi tar 6% på varje faktura på jobb/faktura som ni gör, för att täcka vårat jobb.
erbjudanden ikon
Aktuella erbjudanden från utvalda samarbetspartners
Här kommer partners som vi sammarbetar med presenteras. Vi har ett egen inhouse reklambyrå: hglmedia som sammarbetspartner, hglmedia kan erbjuda er material som ni kan behöva för att marknadsföra er/tjänster som tex, logotyper, visitkort, broschyrer, hemsida, kläder med logotyp, foto, film, brandning, trycksaker, sociala medier, grafiska profiler mm. Givetvis ni som är anställda av Bolaget NQAC / Jobbamera.se, har bra priser, samt så kommer det special erbjudande.
Räkna ut lön ikon
Räkna ut lön enkelt direkt på vår sida
Ni kan räkna ut lön direkt på våran sida med vårat löneverktyg enkelt. Så ni kan se vad ni skulle tjäna på ett uppdrag, samt vad de olika delarna/kostanderna består av i lönen.

Egenanställning, timanställning, projektanställning

Bilder från klienters vardag

jobbamera klienters bild - skapa faktura - målare bild
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura
jobbamera klienters bild - skapa faktura - fotografer bild

Bolaget NQAC / Jobbamera.se ett bolag för just dig!