Hur funkar det?

HUR FUNKAR DET?

Hur funkar det?

Nyfiken på hur det funkar, att kunna jobba med det du brinner för.

Det är enkelt vi Bolaget NQAC / jobbamera.se.

Börja jobba redan idag.

Du behöver inte starta eget företag eller ha en F-skattsedel för att kunna börja ta uppdrag.

Du får en egenföretagares frihet utan kostnaderna och administrationen. Det innebär att du kan jobba med det du brinner för, som egen, fast anställd.

Enkelt att arbeta. Enkelt att sköta om.

Vi vill göra det enkelt att arbeta.

Lika enkelt ska det vara att hantera sina uppgifter, fakturor och utbetalningar. Därför har vi ett smidigt webbaserat system som du kommer åt vart du än är i Sverige eller världen. Säkert och kryptererat webbsystem.

Ingen verksamhet är för liten eller för stor.

Oavsett om arbetet du genomför via Bolaget NQAC / jobbamera.se omfattar en timme, heltid eller ett projekt. Så fungerar Bolaget NQAC / jobbamera.se som din plattform för dina uppdrag, och du är anställd av oss.

Arbeta var som helst.

Vårt kontor ligger i Västervik, men var du är spelar ingen roll eftersom allt sker via vårat webbsystem. Du kan sitta vart som helst i världen att arbeta, så det behöver inte vara i Västervik, eller Sverige för den del.

Valuta för pengarna.

En egenanställning, timanställning, projektanställning hos Bolaget NQAC / jobbamera.se innebär inga fasta kostnader eller startavgifter. Det är bara när du fakturerar – och vi därmed måste arbeta med administrationen och stå för försäkringar som vi tar betalt. Då drar vi vår serviceavgift på 6 % (minsta avgift är 100 kronor per faktura) av det belopp som vi fakturerar din kund. Eftersom kostnaden dras när dina kunders betalningar kommit in behöver du aldrig lägga ut några pengar för vårt arbete.

Registrera dig på vår hemsida, med vad du tänkt jobba med!